בלט דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

19/11/2008 | 17:53 | מאת: יפית

דר שלום! מזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים בצוואר עמוד שדרה שמקרין לי לשכמה ליד ומרפק Nשמאלי,טופלתי בטרמדקס וארקוקסיה(שהתנפחתי ממנה ע"כ הפסקתי)ובמרפאת כאב בטווינא.אולם העאבים מתחזקים מאוד ומםריעים לי במיוחד בישיבה בהליכה הכי פשוטה.בדיקת סיטי נמצא בלט לטרלי פרה מדיאני ולטרלי שמאלי הלוחץ את השק הדורלי עם רושם ללחץ על שורש העצב בתעלה. ברצוני לדעת מה פרוש הדיאגנוזה אם ש טיפול ומי מטפל? בתודה מראש

יפית שלום. האתר הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק