כאבים בכתף.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

11/07/2008 | 02:20 | מאת: רן ברקוביץ'

קצת מוזר , אבל כל פעם שאני צוחק אני מרגיש כאבים בכתף ימין כבר במשך כמה ימים, אין לי מושג מה הגורם לזה ולא ידעתי את מי לשאול. אשמח לעזרה או להפנייה למישהו שאולי שמע על זה. תודה.

רן שלום. כשאתה צוחק מתקיימת הפעלה מאומצת של שרירי הנשימה . כאבים באזור הכתף יכולים לפעמים לנבוע ממקור של שרירי בית החזה וראות. לכן יש לברר את מצב ראותיך ומצב דופן בית החזה. לשם כך אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה. בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק