נזק בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/11/2008 | 10:53 | מאת: דליה רול

אני בת 48 , סובלת למעלה משנתים מכאבים בכתף, במהלך השנים קבלתי 5 זריקות קורטיזון. קבלתי אותן היות ואני עובדת במשק בית והייתי צריכה לחזור לכושר במהירות. הממצאים הקליניים היום הם: דלדול ניכר של הסופרספינטוס והאינפרהספינטוס סמני IMPIUNGEMENT ןחריקה של קרע. בצלום- אנסטאופיט אקרומיאלי וסובלוקסציה סופריורית של ראש ההומרוס. בMRI -קרע מסיבי של הRC לדברי הרופא אתו התיעצתי אין מנוס מניתוח. לדבריו גם הניתוח, ממנו ההחלמה קשה, לא יביא לתוצאות מלאות. אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. האם יש אפשרות שטפול פיזיוטרפי יפתור את הבעיה, אני מוכנה להשקיע בו ומפחדת מהנתוח. אודה על תשובתכם המהירה דליה

דליה שלום אני מצטרף לדעתו של הרופא המטפל שלך שהטיפול במצבך הוא ע"י ניתוח, למרות שלא צפויה חזרה מלאה של תפקוד הכתף לאחר מכן. הטיפול הפיסיותרפי במצבך לא יהיה מספיק יעיל בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק