כאבים בכתף ובזרוע שמאל עם תחושת נמלול בקצות האצבעו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

15/11/2008 | 22:11 | מאת: צביקה

שלום אני בן 46 בריא בדרך כלל , ללפני כשלושה שבועות התחיל כאב חד בכתף שמאל עם הקרנה לכל זרוע שמאל וכן תחושת נמלול בקצה האצבעות. קיבלתי אטופן, אך ללא הקלה, משמעותית. היד כואבת ובלילה אני מתעורר מהכאב, וכן הרגשה כאילו היד רדומה אשמח לשמוע את חוות דעתך בברכה צביקה

צביקה שלום אם הכאב בזרוע מלוה בהפרעות בתחושה יש לבדוק האם קיימת הפרעה בעמוד שדרה צוארי. בברכה דר רוזנברג

18/11/2008 | 11:59 | מאת: צביקה

בהמשך לשאלתי נירשמו לי 10 כדורי ארקוקסיה 1 ביום, במקביל קיבלתי זריקת וולטרן 1 זריקה ליום האם להמשיך לקחת ארקוקסיה יחד עם הוולטרן ?

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק