אורטופד ילדים- כפות רגליים מוכנסות פנימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/07/2008 | 15:12 | מאת: שרה

אצל בתי בת השנה וארבעה חודשים (התחילה ללכת בגיל שנה וחודשיים ) ישנה בעיה ששתי כפות רגליה מוטות פנימה בזמן הליכה , רגל שמאל נוטה מעט יותר פניnה מאשר רגל ימין . האם יש צורך לקבע את הרגליים ישר בזמן הליכה ? האם יש צורך בטיפול אחר ? מה עושים ?

שרב שלום. האתר הנוכחי דן בבעיות של מפרק הכתף והמרפק. בעיה שאת מעלה חורגת ממסגרת הדיון באתר. כדי לקבל תשובה לשאלתיך אני ממליץ לפנות לארוטופד ילדים. בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק