המשך ל:קריעת גידים ורצועות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/11/2008 | 18:38 | מאת: ענת

שלום ד"ר בהמשך לפנייתי מיום 10/11/08 ,ועפ"י בקשתך אני מעתיקה את התשובות שברשותי , עפ"י צילומי רנטגן , שינויים ארטרוטיים קשים באקרומיון , עפ"י אולטרה סאונד קרע של השרוול אודה לתשובתך ,

ענת שלום אם מדובר בקרע של גיד הסופראספינטוס ואם הקרע הוא מעל 1ס"מ ניתן לשקול תיקון כירורגי של הקרע. מכיוון שיש גורמים נוספים שצריך לקחת בחשבון, כמו גילך, רמת התפקוד וצורת ההפרעה בכתף, אני ממליץ לפנות למומחה במחלות כתף לבדיקה ולשם ההחלטה על קביעת הטיפול. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק