קרע ב full thickness

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

12/11/2008 | 11:14 | מאת: רוזי

שלום, אני סובלת מכאבים בכתף ימין בעקבות full thickness של גיד SSP. אשמח לשמוע עליו יותר היות ולא מצאתי חומר כתוב, והאם קיים טיפול. תודה, רוזי

רוזי שלום אם הקרע הוא מעל 1 ס"מ וגילך הוא מתחת לגיל 60 ניתן לשקול תיקון כירורגי של הקרע.במקרים אחרים קיימות אפשרויות טיפול שמרניות וגם ניתוחיות ועל כך יש להתיעץ עם האורטופד המטפל שלך שיקח בחשבון את מכלול הניתונים הגופניים שלך מול כל סוג של טיפול. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק