כאבים במפרק הסטרנום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

11/11/2008 | 10:02 | מאת: שרון

שלום לפני כ8 חודשים חשתי כאבים חדים באזור החזה עקב הרמת משקל כבד במילואים מאז אני סובל מכאבים שמתגברים ונחלשים בתקופה זו.יש לציין שהבחנת הרופאים שלי היא דלקת בסטרנום.יש לי תופעה שמאוד מציקה לי שלפעמים יש לי כאבים (בנוסף לכאבים הרגילים)מאוד חזקים כמו שריר שנקרע או שבר שהכאב הוא ריגעי אבל מאוד כואב ומפחיד האם כאב זה יכול לנבוע מאזור המפרק?או מאזור אחר? נ.ב עברתי בדיקות א.ק.ג.אקו לב.וארגומטריה לפני כ5 חודשים תודה

שרון שלום לגבי הההפרעה שמקורה בסטרנום (עצם החזה) אני ממליץ שתפנה לכירורג חזה. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק