תופעת לוואי אחרי פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

09/11/2008 | 09:51 | מאת: טלי

שלום, לפני כחצי שנה אובחנה אצלי בפעם השנייה (בהפרש ניכר של שנים)פריצת דיסק בגב תחתון. טופלתי בתרופות ופיזיוטרפיה וכמובן מנוחה מהעבודה מעל חודש. מאז שזה קרה יש לי תחושה מוזרה בשוק שמאל כאילו שהעצבים ברגל הזו תפוסים לכדור אחד ואני לא יכולה לשים רגל שמאל על ימין מבלי לחוש כאב חד. אני עדיין מטופלת בפיזיוטרפיה פעם בחודש אבל אני רוצה לדעת ,מה זה והאם זה עובר באיזשהו שלב?

טלי שלום הפורום הנוכחי דן רק בביות כתף ומרפק ולכן לא אוכל לענות על שאלתך בקשר לבעיות גב דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק