כאבים בזרועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

07/11/2008 | 13:45 | מאת: לילך

מזה כתשעה חודשים אני סובלת מכאבים בזרוע שמאל(בהמשך סיום הכתף) ובחיבור בין הכתף לזרוע. תחושת הכאב היא מעין כאב שורף ומושך(וגם מזכיר קצת כאב כמו שמקבלים מכה) לעיתים מגיע עד המרפק.תחושה שהיד חלשה.הכאב הוא במשך כל שעות היממה. מבחינת תנועה אני יכולה להזיז את היד אך זה מלווה בכאב וכשאני מרימה את היד למעלה ומסובבת יש ברוב הפעמים "קליקים" כואבים. גם כאשר היד במנוחה קיים הכאב הזה.קיבלתי ארקוקסיה ל-15 ימים אך ללא שום הטבה. עשיתי 2 סדרות של טיפולי פיזיותרפיה(גלים קצרים ואולטרסאונד) ולא עזר.לאחר תקופה זו החלה אותה תופעה גם ביד השנייה.חשוב לציין שאני עובדת שנה וחצי בעבודה משרדית 9 שעות ישיבה והקלדה רצופה במחשב.(הכאביםהחלו לאחר 8 חודשי עבודה). ממה זה נגרם?מה מקור הכאב?ואיך ניתן לטפל בזה

סיבות רבות יכולות לגרום לתופעות שאת מתארת. השכיחות שבנהם כוללות דלקת של הגידים בכתף או הסתיידות מקומית. כדי לאבחן מהי הבעיה יש לבצע צלום רנטגן של הכתף ובדיקת אולטראסאונד של הכתף . שתי הבדיקות האלה יצביעו ברוב המקרים על הבעיה. כמובן שיש להבדק ע"י אורטופד כדי לקבוע את המשך הטיפול. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק