כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

05/11/2008 | 13:17 | מאת: הילה

שלום. שמי הילה אני בת 25 וסובלת כ3 חודשים מכאבים חזקים בגב התחתון. מספר פעמים פניתי לאורטופדים שערכו בדיקות סי טי ומיפוי עצם. בסי טי נמצא בלט מרכזי קל L4-5 ו L5-S1 ורושם של לחץ קל על השורשים. במיפוי העצם מצאו קליטה מעט מוגברת ב- LT SIJ בבדיקה שאורטופד בדק אותי הוא מצא רגישות פרוורטברלי בע"ש מותני והגבלה בתנועות עקב כאבים עם רגישות באיזור SIJ. אני עוברת טיפולים של דיקור שיאצ'ו וכירופרקטיקה אך הכאבים כל הזמן חוזרים ומונעים ממני לתפקד ביום יום. אשמח עם תוכל להסביר לי במילים פשוטות מה באמת יש לי בגב ומה הטיפול היעיל ביותר במקרה כזה. בנתיים בכל התקף אני מקבלת זריקות של וולטרן וזה לא עוזר. תודה מראש הילה

הילה שלום האתר הנוכחי דן בבעיות כתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות על שאלתך בקשר לכאבי גב דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק