הסתיידות בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/11/2008 | 16:02 | מאת: רויטל

אני בת 34,קרוב לשנה אני סובלת מכאבים בכתף ימין. בצילום רנטגן גילו שיש לי "הסתיידות נרחבת ברקמות הרכות בסמוך לגבשוש הגדול של ראש הזרוע".איך נוצרת הסתיידות? והאם היא גנטית? אימי בת ה65 סובלת מזה כבר מספר שנים בשתי הכתפיים, ולאחרונה עוברת טיפול במחטים סיניים להקלה על הכאב. האם זה קשור לבריחת סידן? וכיצד אפשר לטפל בזה? תודה

הסתיידות בכתף יכולה לגרום לכאבים חזקים מאד וזה דורש טיפול. הטיפול בדרך כלל מתחיל מזריקה לכתף של חומר דמוי קורטיזון ואם זה לא עוזר יש לבצע ניתוח בגישה ארטרוסקופית. סיבת הופעת ההסתיידויות לא ידועה בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק