מרפק נעול-נעילה של המרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/11/2008 | 12:11 | מאת: רותי אייזן

מה זה מרפק נעול? איך מתגברים על הבעיה? מהם דרכי הרפואה? יש לי בת שיש לה מגבלה בתנועתיות של היד....ורציתי לקבל מידע בנושא. ומומחים שמתמחים בענין.

06/11/2008 | 19:33 | מאת: דר' רוזנברג

הגבלה בתנועות המרפק יכולה להגרם ע"י גורמים רבים שהשכיחים בנהם הם: - עוות מולד, אחרי שבר או בעקבות ניתוק פיסת סחוס בתוך המרפק ואחרים. לכל מצב מזוג זה יש אפרויות טיפול שונות ויש להתייחס לכך לאחר הבדיקה גופנית ובדיקות דמות מתאימות בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק