קרע בגסטרוקמיניוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

29/10/2008 | 11:39 | מאת: אורה

בבדיקת אולטרה סאונד נמצא שיש לי קרע משמעותי בחלק דיסטלי של הגסטרוקנימיוס. נאמר לי שזמן החלמה הוא שישה שבועות ובתקופה זו אסור לדרוך כלל על הרגל. האם זה אומנם כך? האם אהיה מרותרת לקביים או כסא גלגלים במשך כל התקופה או לאחר פרק זמן מסויים יהיו הקלות כלשהן? כיצד אפשר לזרז את ההחלמה? מצפה מאוד לתשובתך אורה

אורה שלום הפורום הנוכחי דן במחלות ופגיעות בכתף ומרפק בקשר לפציעה בגפיים תחתונות אני ממליץ לפנות לפורום אחר המתאים לכך בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק