רגישות יתרה בגב תחתון והקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

23/10/2008 | 14:14 | מאת: שאול

יש לי כאבי גב תחתון והקרנה על רגל שמאל וכתוצאה מכך יש לי לעיתים הרגשת נרמול ברגל שמאל. מצילום שבצעתי רשם הרנטגנטולוג שאני סובל דיסקופיה ושינויים ניוונים בגובה L5-S1. פניתי אל הרופא שלי והוא ציין כי עליי לעבור בדיקת EMG לרגליים. שאלתי היא: האם הבדיקה הזו הכרחית והאם היא תועיל לי במשהו? אודה לתשובתכם.

שאול שלום האתר הנוכחי דן בבעיות בכתף ומרפק בלבד ולכן לא אוכל לענות לשאלתך בקשר לבעיות בגב דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק