כאבים בכתף וקליקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/10/2008 | 08:19 | מאת: אלון

שלום רב בן 30 מזה שנים אני סובל מכאבים במפרקי הכתפיים כמו כן בכל פעם שאני מסובב את היד לאחור נשמעים "קליקים" ואני חש בכאב קל בנוסף לכאב התופעה גורמת לי אי נוחות במפגשים חברתיים (הקליקים מופעים אצלי כמעט בכל המפרקים בעת סיבובם- ידיים, אצבעות וכו' אך ללא כאב באזורים אלה) האם תופעה זאת הינה רגילה? אצל חבריי לא הבחנתי בכך . האם הקליקים והכאב המתלווה נובעים כתוצאה מחיכוך העצמות זה בזה ? האם ניתן לקחת תוסף או תרופה כל שהיא למנוע תופעה זאת ? האם מגה גלופלקס יכול להוות פתרון לבעיה זאת? תודה

אלון שלום קיום הקליקים במפרקים יכול להעיד על תנוענ לא חלקה של הגידים. זהו לא מצב של מחלה ולא דורש טיפול מיוחד. מגה גלופלקבס לא מיועד לטיפול במקרים אלה. קיום כאבים בכתפיים דורש ברור וטיפול ואני ממליץ לפנות לאורטופד כתפיים לשם כך בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק