שבר בראש רדיוס ללא תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

20/10/2008 | 13:05 | מאת: שגיא

לפני כשלושה שבועות אובחנתי עם שבר בראש רדיוס ללא תזוזה. מצבי כרגע הינו שחסרות לי כ-45 מעלות ליישור, ו-30 מעלות לקיפול האמה (בתנועה עד כאב). מה השיפור הצפוי, אם בכלל, בפיזיוטרפיה? האם קיים הליך כירורגי בעל פוטנציאל לשיפור המצב?

שגיא שלום. שבר בראש הרדיוס ללא תזוזה מטופל בדרך כלל ע"י הפעלה מוקדמת של המרפק - בתום שבועיים שלושה לאחר הפציעה. יש צורך במעקב של מצב השבר ע"י צלומי רנטגן חוזרים. הטיפול הניתוחי בדרך כלל מומלץ לשברים עם תזוזה. בברכה דר' רוזנברג

23/10/2008 | 15:09 | מאת: שגיא

תודה

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק