בעיות כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/10/2008 | 21:34 | מאת: מירי

שלום רב שמי מירי ואני בת 60, לפני שנתיים נפלתי על כתף ימין לאחר בדיקות והדמיות הוסבר לי ( לאחר ביצוע MRI) כי הודגם קרע בשרירי וגיד הכתף המייצבים-סופרהספינטוס בחלק הדיסטלי כיום אני אחרי תקופה ממושכת של פיזיותרפיה עדיין מוגבלת בחלק מהתנועות וכמו כן סובלת מכאבים אך פחותים מאלו שלאחר הנפילה. הומלץ לי על ניתוח לאיחוי הקרע, הייתי מעוניינת לדעת מה ההשלכות לעתיד וכמה זמן אמור להיות השיקום לאחר הניתוח ומה משמעות וכמו כן מהן אחוזי ההצלחה של ניתוחים מסוג זה.

מירי שלום אם הקרע הוא מעל 1 ס"ם בגילך הטיפול המומלץ הוא תפירת הגיד בניתוח זמן השקום הסופי לאחר ניתוחים מסוג זה הוא כשנה הסיכוי להטבה הוא סביב 80% בברכה דר 'רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק