כאבים בכתף בזמן תרגילים שהכתף מעורב בהם..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/10/2008 | 13:06 | מאת: קובי

שלום, אני בן 25 ומתאמן בחד''כ..בעבר בדקו אותי ואמרו לי שיש לי משהו בשם היל זקס..לא היו לי פריקות או משהו..אבל תמיד שאני עושה תרגילים שמעורב בהם הכתף..כמו דחיקה כמו פרפר לחזה וכאלה..אני מרגיש שכתף שמאל פתאום נהיית חלשה וכואב לי עם התרגיל... ואני עובד ממש על משקלים נמוכים..וכאשר אני מגיע ל7 חזרות אני מתחיל להרגיש כמו לחץ בכתף.. האם יש פתרון לזה? כי אי אפשר להמשיך להתאמן ככה.. תודה רבה על תשובתך

קובי שלום אם נאמר לך שיש לך נגע היל זקס זהו סימן שעברת תת פריקה של הכתף. כדי להעריך האם יש נזקים נוספים בכתף מומלץ לבצע בדיקת MR ARTHROGRAM שזוהי בדיקת MRI עם הזרקת חומר ניגוד לכתף. לאחר הבדיקה ניתן יהיה להעריך מהי הבעיה שגורמת להפרעה בכתף. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק