קרע בגיד בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/10/2008 | 23:18 | מאת: גבי

בבדיקת Us הודגםקרע מלא בדרגה 2 באספקט קידמי של הגיד ברוחב כ 1.2 ס"מ. מדובר ב tendon suprapinatus . שאלתי היא האם באמצעות טיפולי פיזיותרפיה אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מתונה ולהימנע מניתוח ארטרוסקופי שמצריך החלמה ארוכה? אני גבר וגילי 35 . אודה על תשובתך המהירה. גמר חתימה טובה!

שלום רב בגיל 35 הטיפול המומלץ בקרע דרגה שניה בגיד הסופראספינטוס בכתף הוא בדרך כלל ניתוחי. אני ממליץ לדון עם הרופא המטפל שלך על ההשלכות של הניתוח מבחינת השיקום. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק