כאב כתף תמידי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/10/2008 | 12:11 | מאת: עופר

דוקטור יקר, במשך מספר שנים אני סובל מכאב בכתף שמאל אשר מונע בעדי מלאמן את היד ומקרין כאבים לאזור בית השחי (כאב עמום - כמו דלקת). ביצעתי את כל מגוון הבדיקות: US, בדיקות דם לשלילת דלקת פרקים ועוד, אך כל זאת ללא ממצאים פתולוגיים כלשהם. במידה ועולה על דעתך כיוון אלטרנטיבי אחר אשמח לנסות. תודה מראש, עופר

04/10/2008 | 19:45 | מאת: אמטק

ישנו טיפול חדש עם מאערכת חדשה שעושה פלאים -תגיע החודש pbk system אשמח לספק לך אנפורמציה סלום.0502063368

עופר שלום כאבים באזור הכתף קשים למיקום מדוייק בדרך כלל ולכן קיים מגוון רחב של מבחנים פיסיקליים (בבדיקה גופנית) שיכולים להצביע על מקור הבעיה. לעתים בדיקות דמות כשלעצמם לא מספקות אם לא מכוונים אותם לאזור ספציפי חשוד. ולכן אני ממליץ לפנות לאורטופד שעוסק בעיקר במחלות כתף כדי לאבחן את את הבעיה ולאחר מכן ימליץ על טיפול מתאים. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק