כאב ממושך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

01/10/2008 | 02:57 | מאת: ברק

שלום.. אני בן 20.5, חייל.. לפני כחודשיים נפלתי עם המרפק על הרצפה, הנפילה הייתה חזקה.. הכאבים בהתחלה לא היו ממש חזקים, אך למחרת הכאבים התחזקו, הייתה גם נפיחות עם בנוסף.. עם כל תזוזה של היד הרגשתי את הכאבים, גם בזמן שינה.. מה שמדאיג אותי הוא שעד עכשיו יש כאבים במקום הנפילה.. (הנפילה הייתה לפני חודשיים).. הכאבים מורגשים כשאני נוגע קלות במקום או כשאני מקפל ומיישר את היד.. לפעמים גם בשינה כשהיד לא בתנוחה טובה.. זה מדאיג אותי טיפה.. מה עלולה להיות הבעיה לפי דעתכם.. חוות דעתכם מאוד חשובה לי.. תודה. . . !

ברק שלום ראשית צריך לעשות צלום רנטגן ולוודא שלא מדובר בשבר. גם אם עשית צלום לאחר החבלה כדאי לחזור ולעשות צלום עדכני. וכמובן יש צורך להבדק ע"י אוטופד ולהעריך גורמים כמו טווח התנועות , רגישות מקומית ויציבות המרפק. בתום הברור הנ"ל ניתן יהיה להגיע למסקנה על סיבת הכאבים. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק