פס היפראיקואי באורך 0.6 ס"מ בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

28/09/2008 | 21:04 | מאת: ניראל

זאת התשובה שקבלתי לאחר שעשו לי אולטרסאונד כתוב שזה יכול להתאים לקרע תוך סיבי. אני סובלת מהכאבים מזה 4 חודשים וזה פשוט לא עובר עכשיו לפחות גילו ממה הכאב. השאלה שלי מה התשובה אומרת ובעיקר מה הטיפול?

התשובה מתארת מצב של שינויים ניוניים בגיד ואף אולי קרע חלקי. הטיפול הוא כירורגי בדרך כלל בגישה ארטרוסקופית בברכה דר' רוזנברג

29/09/2008 | 15:25 | מאת: ניראל

קראתי באינטרנט שהתכוונת בתשובתך "גישה ארטרוסוקופית" שזהו ניתוח קטן שאלתי האם 0.6 ס"מ דורש ניתוח כזה? האם הקרע גדול יחסית ולכן כתבת שהטיפול בד"כ ניתוח?

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק