תוצאה של US כתף-תשובה בהקדם האפשרי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/09/2008 | 15:35 | מאת: ariela05

שלום, לפני שבועיים עברתי לצערי תאונת דרכים וניפגעתי בכתף שמאל , פניתי לאורטופד בקהילה אצלי והוא אמר לי שיש חדש לקרע בגיד ושלח אותי לעשות US כתף . היום קיבלתי את התשובה בדואר ורשום שם: הדגמה של פרק אקרומיו קלויקולרי - הודגמה תפיחות רקמה רכה. רציתי לדעת מה זה אומר? מכיון שאנחנו נמצאים בסופש ואין אם מי לדבר אני מבקשת תשובה בהקדם.

שלום רב תפיחות באזור מפרק אקרומיוקלויקולרי יכולה להצביע על תהליך דלקתי מקומי או מצב שלאחר חבלה. צלום רנטגן של המפרק האקרומיוקלויקולרי יכול לעזור באבחנה וכמובן בדיקה גופנית מכוונת למפרק הנ"ל הכרחית בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק