Pagets' disease

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/09/2008 | 15:25 | מאת: נעמה

שלום, אני צריכה את עזרכתם - אבחנו אצל סבתא שלי מחלה בשם פאג'ט. היא נבדקה אצל מספר רופאים, כולל אורטופד, והגיעו למסקנה שזה אכן מה שיש לה, אבל לא יודעים למי להפנות אותה. אני צריכה שם של רופא או מרכז רפואי שמתמחים במחלה באזור המרכז. זה דחוף, סבתא שלי סובלת מכאבים ולא מצאנו רופא שיעזור. המון תודה, נעמה

נעמה שלום את צריכה למצא רופא אנדוקרינולוג העוסק במחלות מטבוליות. מכיוון שאני עובד באזור חיפה אני לא מכיר מומחה מתאים באזור המרכז בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק