שבר במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

16/09/2008 | 18:56 | מאת: חייל

לפני6 ימים קיבלתי שבר קטן במרפק הרופא המליץ להוריד לאחר5 ימים נקבע לי תור רק ל22/9 לכן הורדתי את החצי גבס בעזרת אימי(אחות)במרפאה אזרחית ושמו לי תחבושת . שאלתי האם באמת הגיוני שמורידים גבס לאחר תקופה כלכך קצרה והאם להחזיר את הגבס עד לתור ב22או להישאר עם החבושת.

שלום רב הגישה הכללית לפגיעות לסוגיהן במרפק היא להפעיל את המרפק כמה שיותר מוקדם ולא לקבע בגבס לאורך זמן. מכיוון שלא ברור ממכתבך מהו סוג של השבר במרפק לא אוכל להמליץ ספציפית למקרה שלך בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק