כאב בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

02/07/2008 | 17:05 | מאת: רונית

באולטרה סאונד יש עדות לקרע קטןב-rotator cuff ומצאו אי סדירות בראש עצם הזרוע. וכן המיפוי עצמות נראתה קליטה מעט מוגברת בכתף הימנית. אודה מאד על הסבר להדיוטות תודה

רונית שלום. את מתארת תוצאות של בדיקות דימות. צריך להתיחחס לתוצאות האלה בהקשר לאדם עצמו. חשוב לדעת מהי צורת הכאב בכתף, מהי ההגבלה, גיל והעיסוק היומיומי. הבדיקות עצמן מראות שהגיד נפגע ויש סביבו תהליך דלקתי , ההמלצה לגבי הטיפול במקרה הנ"ל תהיה קשורה לגורמים שציינתי קודם. ברור שדרושה בדיקה גופנית והכרת החולה ובהתאם לכך בניית תכנית טיפולית. חשוב להבין שכמעט לא ניתן להסיק לגבי חומרת הבעיה וצורת הטיפול רק מהבדיקות שציינת. בברכה דר' נחום רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק