כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

15/09/2008 | 11:14 | מאת: סיגל

שלום.אני בת 37. מזה שלוש שנים אני סובלת מדלקות גידים, כאבים בשוקיים, ידים כתפיים וגב וצאוור, ההולכים ומחמירים, כן, התנועה שלי מוגבלת בעיקר ביד שמאל כשגם השכמה השמאלית יש תחושה של כאבים ואף בצקיות מעין חוסר תחושה, לא נימוליות.כל זה התפרץ כשהתחלתי להתעמל בפילאטיס, כמובן שהפסקתי לאחר מספר חודשים שהבעיות החמירוו.אני מטופלת אצל כירופרכט ומחטים סיניים. יש תחושה ששום דבר לא עוזר. אתמול התחלתי למרוח וולטרן ויש הרגשה כי יש הקלה מסויית, השאלה היא לאחר השבוע של הטיפול הנוכחי מתי יהיחה אפשר להשתמש במשחה במידה ואתקל שוב בכאבים חזקים? האם התרופה בעייתית? בקרוב אבקר אצל רמאטולוג לבחון האם מדובר בדלקת פרקים, האם יש צורך באיבחון נוסף?, לפני שנתיים עשיתי מיפוי עצמות שהראה מוקד אחד של דלקת ברגל. תודה

סיגל שלום. את מתארת כאבים על רקע דלקתי בגידים שונים בגוף. דבר זה יכול להצביע על בעיה דלקתית כללית ולכן יש אכן לפנות לראומטולוג שיתאים לך טיפול תרופתי. גם חמום מקומי לאזור כואב וטיפולים פיסיותרפיים להקלת הכאבים יכולים לעזור. משחת ולטרן יעילה במקרים האלה אך כמו כל תרופה אנטידלקתית לא מומלץ להשתמש באופן קבוע לאורך זמן ארוך בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק