מה זה ???

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/05/2010 | 14:56 | מאת: גבריאל אורי

1.הדגם קרע ישן מלא עם רטרקציה של הגיד? האם הגיד התנתק ? האם מנתחים? מהם אחוזי ההחלמה והאם כדאי לנתח או להשאר כך 2.אי סדירות גרמית כביטוי לשינויים ניווניים?

כשיש קרע מלא בגיד הגיד מנותק מהקשר שלו לעצם. על פי גודל הקרע כך גם מידת הניתוק. הדיון על הטיפול צריך לכלול את ההערכה מלאה של גילך, מצבך הבריאותי, תפקודך ביומיום, צורה וגודל הקרע וגורמים נוספים. לשם כך אתה צריך לפנות בדיקה לאורטופד העוסק בבעיות כתף

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק