ניתוח תוצאות CT, מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/09/2008 | 20:18 | מאת: איציק

דר' שלום אבקש את עזרתך בניתוח L4-L5 בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השוק התקלי, שינויים ניווניים במפרקים הפצטרים. סלקרוזיס וציסטות סבכונדרליות בפנים התחתונות של L4 L5-S1 בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השוק התקלי, שינויים ניווניים קלים במפרק הפצטרי הימני. לציין שינויים אוסטיאוארטרוטים במרווח. מיפוי עצמות- קיימת קליטה מוגברת בגוף החוליה L5-S1, ב FACT JOINTS של חוליות L4 L5 ב SACROILIAC JOIONTS ואי סדירות קלה בקליטה לאורך ע"ש מותני. בנוסף קיימת קליטה מוגברת בקלקנאוס מימין, בברכיים ובכתפיים, קיימת קליטה מוגברת מוקדית בצלע 10 מימין מאחור. אני בן 60 סובל כבר מספר שנים כאבים נסבלים בגב התחתון בחצי שנה האחרונה הכאבים גברו, קשה מאוד לישון- כל הזמן מחפש תנוחה אחרת. הכאב מוקרן לרוב לרגל שמאל, מופיעה חולשה. מה הבעיה שלי ומה אתה ממליץ? תודה מראש איציק

איציק שלום. הפורום הזה דן בבעיות כתף ומרפק בלבד. עם שאלתך על הבעיה בגב נא לפנות לפורום המתאים. דר' רוזנברג

04/10/2008 | 20:13 | מאת: אמטק

שלום איציק ישנם ממצאים גם בct וגם במיפוי עצם אך אם תעבור יעוץ יומלץ לך טיפולים משמרים או טיפול בכאב לפני החלטה על ניתוח,פיזיותרפיה כירופרקטיקה.... אנו מכון פיזיותרפיה בעוספיה עומדים לקבל מערכת טיפולית חדשה PBK SYSTEM המערכת מסוגלת לטפל בכאבים חריפים מאוד שאף טיפול לא עזר מעלימה את הכאב ל8 שנים לפי הספרות אשמח לטפל בך ללא תמורה כאחד מבין עשרת המטופלים הראשונים שיזכו בטיפול החדש הזה עלות הטיפול במערכת היא גבוהה בשל תוצאותיהה אך בסוף מקבלים תמורתה איכות חיים ללא כאב דבר ששווה מליונם ומי כמוך שיודע מה זה כאב אשמח לפרט לך או לאחרים שיקראו את תגובתי לפלפון 0502063368 סלום

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק