תאונה לפני 9 שנים באופניים זעזעה לי את מרפק שמאל!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

06/05/2010 | 03:02 | מאת: שגיא

זאת היית ההתנגשות, ובשני ביקורים אצל אורתופדים העליתי חרס בידי: הראשון אמר לי לקחת משככי כאבים, אולי רק אקמול, ולא חשב על שום בדיקה. השני אמר ש"נשלח אותך לפיזיותרפיה", אך לא הורה על שום בדיקה. עכשיו כואב נורא מרפק שמאל, ועושה רעש: מן קנאקים כשאני מושיט ידי. יש לי גם דלקת שדרה מקשחת, אז אני בכלל מבולבל: טראומה או מחלת מפרקים? תודה רבה מראש, מקווה שלא הלאיתי אתכם!

כמובן שיש לבדוק אותך ובצע בדיקות נוספות בהתאם לממצאי הבדיקה. אני מציע לפנות לאורטופד שעוסק בבעיות בתחום זה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק