הפעלת מאמץ בכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

14/09/2008 | 09:56 | מאת: ירון הלוי

שלום. בעקבות כאבים בכתף שמאל בוצע צילום ו-US. תוצאות US: There are coarse painful calcification inside M. Supraspinatis AND painless calcification inside M. Subscapularis האם פעילות גופנית שכוללת מאמצים בכתפיים כגון שכיבות שמיכה מועילה או מזיקה לפתרון הבעייה ? בתודה. ירון.

ירון שלום הטיפול בהסתיידות בגידי הכתף ,שלא חולף תוך זמן סביר, הוא בדרך כלל ניתוחי ארטרוסקופי. פעילות גופנית לא אמורה לפתור את הבעיה אך גם לא מזיקה מעבר לכאב החזק שיכול להתפתח אם נעשית בזמן פעיל של המחלה. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק