עצב לכוד ודלקת בשריר במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

04/05/2010 | 11:32 | מאת: מיכל א

שלום, לאחרונה אובחנו אצלי עצב לכוד ודלקת בשריר במרפק. ניסיתי טיפולים כמו פיזיוטרפיה ודיקור סיני, אבל נראה כאילו לא יהיה מנוס מניתוח. שאלתי היא - האם הניתוח צריך להתבצע על ידי נוירוכירורג בגלל מעורבות העצב? האם אורטופד? אני ממש חוששת מאחר ומדובר ביד ימין שהיא היד הדומיננטית שלי, ובעבר עברתי ניתוח האלוס ואלקוס, שבהמלכו נפגע לי העצב התחושתי בכף הרגל. אודה לתשובתכם המהירה, מיכל

אם מדובר בלכידה של עצב אולנרי במרפק, השחרור הניתוחי בדרך כלל מבוצע ע"י אורטופד או כירורג כף יד

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק