כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

13/09/2008 | 15:20 | מאת: לירן

שלום, אני סובל מכאבי ברכיים ומתחת בשתי הרגליים רק בערבים לפני השינה. בן 34 מתאמן בחדר כושר (גם שהפסקתי לצורך ניסוי זה לא עזר). ההרגשה מתבטאת בצמרמורות כמו נמלים כך שחייב להזיז את הרגליים כל הזמן - פשוט מתסכל עד שנרגם אני סובל קשות. לא יודע מה לעשות הייתי בצילום ואצל אורטופד לא מצאו שום דבר , ביקש ממני לשחות כדי לחזק את הרגל. מבקש תשובה בבקשה - האם יש עוד בדיקות יותר מקיפות , ממה זה יכול להיות מה הפתרון

לירן שלום פורום זה לא דן בעיות ברכיים - ראה את הגדרת הפורום אני ממליץ לפנות לפורום המתאים דר רוזנברג

04/10/2008 | 20:02 | מאת: אמטק

ישנה מערכת שהייתי יכול לתת אנפורמצינ נקראתpbk עובדת על בסיס זרמים משתנים מעלה רמת האנרופינים ומעלה את הערך לזרימתדם מוגברת לברכיים טיפול רצוף 13 טיפולים שהקלה תורגש מטיפול הראשון,\ 0502063368

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק