ממה עשויה רצועת הכתף?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

22/04/2010 | 21:18 | מאת: ג.ו

רצועת הכתב ACROMIOCALAVICULAR JOINT , ממה זה עשוי? מלבד גידים וכד' זה ברור, השאלה אם זה מורכב מחלבונים? מה המקור של בניית הצרועה? במידה ויש קרע, האם לקיחת אבקת חלבון טהור (מי גבינה) יכולה לעזור בהספקת חומרים לזירור הבניה לאחר פגיעה? או שמה אין הדבר תורם כלל? תודה רבה

לא ידועה היום שיטה לאחות רצועות קרועות בגישה ביולוגית. דיון בהרכב המולקולרי של הרצועות חורג מתחום הדיון בפורום הנוכחי.

22/12/2012 | 10:34 | מאת: יונה

אין בפורום אינפורמציה כלל , אני סובלת מחבלה בגידים וקרע ברצועה, לא הפקתי שום תועלת והסבר מהפורום. הייתי שמחה לקבל אינפורמציה מקיפה על דרכי טיפול, כולל ניתוח , וסיכויים להחלים, וזמן החלמה .

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק