פציעה בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

10/09/2008 | 13:51 | מאת: מתן

שלום שמי מתן,אני בן 25 ומתאמן עם משקולות מספר שנים כבר. לפני כמה חודשים עקב עבודה שגויה עם משקולות עברתי פציעה בכתף שהקשתה עלי לבצע תנועות מסויומות(היו מלוות בכאב)עם היד,אחרי מספר חודשים של מנוחה הכתף כבר הרבה פחות כואבת אך עדיין מורגש "קנאק" בכתף כאשר אני מסובב את היד סיבוב שלם אחורה.אני סבור שזה מכיוון שנגרם נזק לסחוס או שהוא פשוט נישחק. ברצוני לדעת אם יש זריקה או טיפול מסויום לשיחזור הסחוס,אני להוט לחזור להתאמן אך איני רוצה לחזור כל עוד האיזור לא בריא לחלוטין. תודה מראש,מתן

מתן שלום פעילות מאומצת יכולה לגרום לפגיעת שחיקה בגידים ורצועות סביב הכתף. כדי לברר זאת מומלץ לבצע בדיקת אולטראסאונד או MRI של הכתף. אם אכן יתברר שהגידים נפגעו טיפול פיסיותרפי או זריקת קורטיזון מכוונת לאזור הבעיתי יכולים לעזור. בברכה דר רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק