כתף כפואה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

15/04/2010 | 08:18 | מאת: הדס

שלום רב מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבים בכתף ימין שהולכים ומתגברים וגם התנועה הולכת ונהיית יותר מוגבלת.הרופא שמטפל בי נתן לי כדורים ,זריקות ושום דבר לא עוזר. עשו לי m ri עם הזרקת חומר ניגוד לכתף והתשובה היתה:הודגמה לזיה על שם היל זקס. הוסבר לי שזה שקע בעצם שנגרם עקב פריקות כתף חוזרות,אך אף פעם לא היתה לי פריקת כתף. ובנןסף הרופא אמר שהבעיה היא כנראה כתף קפואה,והטפול הוא הרבה תרגול ופיזוטרפיה. רצוני לצין שלפני 12 שנים היתה לי כתף קפואה ביד שמאל ואז עברתי ארטןסקןפיה וכך אחרי כמה חודשים יצאתי מזה.הרופא אמר לי שהיום לא ממהרים לעשות ארטןסקןפיה ותוך שנה שנה וחצי זה יעבור. רציתי לשמוע את דעתך ,אני סובלת כאבים בלתי נסבלים במיוחד בלילה .

מפניתך לא ברור מהו מקור הבעיה וkלכן את צריכה לפנות לאורטופד לצורך אבחנה מדויקת. אם מדובר בכתף קפואה אזי תהליך ההחלמה הוא צפוי מראש ונמשך כשנה וחצי אך ישנם גם אפשרויות טיפוליות נוספות למצב זה. ניתן לקרוא על הבעיה באתר dr-rosenberg.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק