בורסיטיס בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/04/2010 | 00:43 | מאת: לילי

אני סובלת כבר למעלה מחודש מכאבים בכתף, בעיקר בתנועות מסוימות. צילום הראה בוסיטיס בכתף. הציעו לי לקבל זריקה למקום הכואב וגם פיזיוטרפיה. האם הזריקה היא לריפוי הדלקת או רק להקלת הכאב? אני מעדיפה לא לעשות זריקה. האם יש סיכוי שזה יתרפא עם פיזיוטרפיה?

תלוי באיזה בורסיטיס מדובר. אם מדובר בבורסיטיס עם הסתיידויות הטיפול הפיסיותרפי לא יעיל במיוחד. אני מציע להתיעץ עם אורטופד העוסק בבעיות כתף לשם קביעת אבחנה מדויקת ווהחלטה על הטיפול

12/04/2010 | 10:35 | מאת: לילי

בורסיטיס קלקראה. האם זה נקרא הסתיידות? האם לזה התכוונת?

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק