כאבים במרפקים יד ימין ובכתף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

01/04/2010 | 09:29 | מאת: ורדה

אני בת 53 סובלת כשנתיים וחצי מכאבים במרפק יד ימין ומעל הבוהן של יד ימין, אני מרגישה את הכאב מעל הבוהן רק כשאני לוחצת על המקום הכואב, או כשאני סוחטת מיץ במסחטה יידנית. אני עובדת בעבודות משק בית וסוחבת שקיות כבדות מהשוק, שאלה: האם זה בגלל מאמץ יתר? מה עלי לעשות? אני אישה בריאה בדרך-כלל, ל????????א נוגעת בתרופות. תודה,

מקור הכאב יכול להיות דלקות בגידים במרפק ושרש כף היד. את צריכה לפנות לבדיקת אורטופד לשם האבחנה המדוייקת.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק