כאב קל קבוע בזרוע ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

31/03/2010 | 16:11 | מאת: אבי

שלום מזה שנתיים אני חש כאב קל קבוע בזרוע ימין ליד הכתף. הכאב נובע בהרמת היד בעיקר כאשר אני מבקש לגעת בצד שמאל של גופי או כאשר אני מניף את הזרוע ישר לגובה בנשיאת חפצים. כאשר היד תלויה מטה אין כאב. קיבלתי בעבר פעמיים- שלוש זריקות קורטיזון שהועילו ליומיים שלושה בצילום US נעשתה השוואה בין עם צד שמאל כל ההדגמות תקינות מלבד הדגמה אחת Supraspinatus Tendon שם נמצא " הודגמה הסתיידות קשתית מימין. משמאל תקין" שאלתי היא – האם יתכן שההסתיידות היא סיבת הכאב ומה הטיפול? האם צילום מסוג אחר כגון MRI ייתן תשובה יותר טובה? תודה אבי

הסתיידות בכתף יכולה להיות הגורם לכאעב בזרוע, אך יכולות להיות סיבות אחרות. כדי לוודא מהו מקור הכאב יש לפנות לבדיקה ע"י אורטופד. הטיפול היעיל בהסתיידות בכתף הוא ע"י זריקת סטרואיד לכתף ואם זה לא עוזר ניתן לשקול טיפול ניתוחי.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק