כאב ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

08/09/2008 | 20:41 | מאת: שרי

שלום לך בן זוגי בן 60 סובל מכאב ביד . בתחילה הכאב היה ביד ימין ולאחרונה הכאב עבר ליד שמאל. הכאב הוא לא סטטי ישנה הקלה ולצערי ברגע שהוא מרים דברים כבדים שזה חלק מעבודתו הכאב גובר. שאלתי האם זה שהכאב עבר מיד ליד זה מצביע על דלקתאו משהוא אחר אודה על תשובתך בתודה מראש שרי

שרי שלום התאור שלך כללי מדי כדי לענות בצורה מושכלת. מה כוונתך "כאב ביד"? האם זה בכף היד, באמה, במרפק או בזרוע? לכל אלה כמובן סיבות רבות לכאב אפשרי. אשמח לענות אם תכווני יותר לאזור הכואב ומה הנסיבות להופעתו. בברכה דר' רוזנברג

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק