מתכון לחיים ארוכים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

08/08/2008 | 19:27 | מאת: קובי

שלום פרופסור בהרצעתך בים המלח מסרת לנו מתכון לחיים ארוכים וזה כולל סל של: רבע- פרות רבע- ירקות מהם שאר 2 הרבעים??????? 2. האם יין אדום שצומצם במחבת מעבד את נוגדי החימצון שלו????? תודה

קובי שלום

היתה תקלה רבע - חלבונים , 5 מנות :(מנה מכל אחת) :1.דג(הרינג/מטיאס/סרדינים/סלמון)+2.ביצה (חלבון - הלבן)+3.בשר (לא מטוגן ולא על האש!)+4.כוס חלב (3% שומן)+5.מוצר חלב (לבן/לבניה/אשל) ורבע - פחמימות , 5 מנות :(מנה מכל אחת): 1.לחם (אחיד)+2.אורז+3.תפוח אדמה+4.בטטה+ 5.וכיו"ב- וזה בתנאי שעובי "ריקמת -שומן -הגוף- התת-עורי" - שלך אידיאלי (בין 8-12 מ"מ). בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי