הידעת?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

25/04/2011 | 12:00 | מאת: רחל

פ.נ. הידעת שתוספי התזונה מפוקחים ע"י FDA באמצעות התקנה להגנת הצרכנים של תוספי תזונה (PL 109-462) מ-22.12.2006? והידעת שתוספי תזונה הנמכרים ע"י קו"ח ואלה הנמכרים בבתי המרקחת נמצאים בפיקוח משרד הבריאות? ולכן האמירה ש"שומר נפשו ירחק מהם" בטעות יסודה. רק בריאות וחג שמח. רחל

רחלי את מתייחסת להצהרה של בעלי המניות של חברות של תוספי מזון , ולא של הFDA. Dietary Supplements Stakeholder Forum Meeting 1 for 2005-2010 Cycle June 19, 2007 Bethesda North Marriott Hotel and Conference Center North Bethesda, Maryland Dietary Supplements - Botanicals Expert Committee A. Douglas Kinghorn, Ph.D., D. Sc. ChairBotanicals Expert Committee A. Douglas Kinghorn, Ph.D., D.Sc. Chair The Ohio State University Paul Kucera, Ph.D. Vice Chair Warwick, New York Members: Veronika Butterweck, Ph.D. University of Florida George Constantine, Ph.D. Oregon State University Dean Gray, Ph.D. Midwest Research Institute, Kansas City Mahabir Gupta, Ph.D. Center for Pharmacognostic Research on Panamanian Flora, Panama Ikhlas A. Khan, Ph.D. National Center for Natural Products Research, University of Mississippi Paul L. Schiff, Jr., Ph.D. University of Pittsburgh Fabio Soldati, Ph.D. Pharmaton SA, Switzerland USP Scientific Liaison: Maged H. Sharaf בברכה

10/05/2011 | 13:21 | מאת: רחל

פ.נ. אני מתייחסת אך ורק על פרסום FDA, ובשום אופן לא על פרסומים אחרים. כיצד הגעת לקביעה ההזויה מ-5.5, שהיא בגדר עלילה? חג עצמאות שמח. רחל

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי