קלבסיאלה

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

31/07/2008 | 07:41 | מאת: שיר

שלום פרופסור קידר, האם ידוע לך איך אפשר להיפטר מחיידק הקלבסיאלה?

שיר: בפורוo זה אנחנו עוסקים ברפואה מונעת. איך להיפטר - לצורך זה יש לך את הפורומים. אבל ואפשר למנוע - איך? מיקרואורגניזמים , כדוגמת ה - klebstella , נלכדים על ידי תאי ה- ciliated epithelial cells . הגורם העיקרי הפוגע בתאים אלה הוא - החימצון, וזה גורם למחלה הקרויה CP - Ciliaecology Pathology , שעלולה לגרום לתופעות פתולוגיות רבות : מסוכרת , ועד אבדן שמיעה ומחלת כליות ועוד. המניעה היא על ידי - "אורח חיים בריא" מניעת חימצון על ידי : תזונה בריאה ופעילות גופנית- המחסנות את הגוף מפני החימצון.. ראה ספרי שציטטתי ברשימת פורום זה מהיום ובעמוד p.138. מופיעה תמונה של ה -cilia שצילמתי בעזרת מיקרוסקופ אלקטרוני . בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי