אתה יכול להסביר לי מדוע כשאני לא נחשף לשמש

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

23/03/2011 | 18:21 | מאת: דך

כל השרירים בגוף מתכווצים לי ואני מרגיש זרמים? במיוחד בפנים ובצוואר. כשיש שמש זה משתחרר לגמרי.

23/03/2011 | 18:50 | מאת: אחד

לדך במידה ותקפיד על "תזונה מאוזנת/בריאה"- היא תערובת של אבות המזון ,המורכבת מארבע קבוצות המזון: ירקות 25% מומלץ על טריים בלבד. פירות 25% העונה בלבד מומלץ על טריים בלבד. חלבונים 25% ופחמימות, 25% הקפד על חוסרים רבים בתזונתך וחסיפה לשמש במשך של 30 דקות בוקר 30 דקות בערב כול בעיותך יעלמו בברכה ובריאות

23/03/2011 | 20:08 | מאת: דך

אבל בימים שאין שמש סובל משרירים מכווצים כאבי ראש וסחרחורות.. רק חשיפה לשמש מסדרת את זה.. אין שמש השרירים תפוסים. יש שמש משתחררים כמו קסם.

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי