פרופסור, ומה דעתך על קצת אלכוהול ושוקולד?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

29/07/2008 | 23:51 | מאת: בן 60

בנוסף לכל המלצותיך על תזונה בריאה ופעילות גופנית, האם מומלץ לשתות כל יום חצי כוס יין אדום וגם לקנח כמה פעמים בשבוע ב 20-30 גרמים של שוקולד מריר? קראתי ששניהם עשירים בנוגדי חמצון וטובים ללב.

תשובתי: עדיף 2-3 לגימות ביום של יין אדום יבש, ומוטב כל יום נגיסה אחת = 10 גרם שוקולד מריר - וכל זה בתנאי שרקמת- שומן- גוף -תת-עורי במצב אידיאלי (בין 8-12 מ"מ). (ראה ספרי "תזונה בריאה" , כרך 2, מהסדרה "סגנון חיים בריא" , עמ' 56-53, 2007 , הוצאת כותרות - להשיג בכל חנויות הספרים או אצל המחבר). בהנאה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי