אזהרה -חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

http://vran.org/about-vaccines/specific-vaccines/influenza-vaccine-flu-shot/commentary-on-influenza-the-vaccine/ מסיבות שאינן ברורות לי נשלחה הודעה משרותי בריאות כללית לציבור האומרת: "האם החיסון נגד שפעת עלול לגרום לתופעות לוואי? חיסון נגד שפעת עלול לגרור בעקבותיו תופעות לוואי כמו נפיחות או אודם באזור החיסון, כאבי שרירים ואפילו חום. אולם כל תופעות הלוואי האלה, אם הן אכן מתרחשות, חולפות לכל היותר כעבור יומיים, והתחושה היא הרבה פחות גרועה בהשוואה לתחושה של מי שלא קיבל חיסון נגד שפעת ונדבק במחלה." אזהרה! עיין בלינק הנ"ל, ועיין ב: GBS Flu Vaccine בגוגל, ותדעו את האמת לאמיתה , כי זה גם יכול לגרום - למיתה. הישמרו! http://curezone.com/art/read.asp?ID=30&db=12&C0=735 הציבור חייב לדעת את האמת."תופעות לוואי כמו נפיחות או אודם באזור החיסון, כאבי שרירים ואפילו חום.חולפות לכל היותר כעבור יומיים" זה לא האמת. GBS - זה האמת! בברכה

18/10/2010 | 13:57 | מאת: רחלי

פ.נ. באיזה פרסום מדעי מתחום מומחיותך (אקולוגיה אנושית) פורסמה, אם בכלל, אזהרה דווקא על החיסון הניתן בארץ נגד שפעת? שנית, מדוע אתה מזהיר דווקא מפני חיסון זה, ולא מפני חיסונים אחרים? האם האחרים בטוחים יותר? בברכה, רחלי

רחלי כנסי ל: GBS חיסון שפעת ונתתי לינקים , והנה עוד אחד : http://www.emetaheret.org.il/2009/11/09/%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C%D7%92-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%A4%D7%A2%D7%AA-%D7%97%D7%96%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D/ מדובר רק בחיסון שפעת או שפעת חזירים. תלמדי ותחליטי. בהצלחה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי