סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

28/09/2010 | 12:43 | מאת: נועה

אבי סוכרתי 2 והוא מזריק לנטוס ומרגיש טוב עכשיו אחרי שלקח שנים כדורים, מאז שעבר לאינסולין הוא מוריד במשקל עם דיאטה מתאימה. אני יודעת שאני בסיכון ויש לי משקל עודף ואני חוששת מפני שאני רק בת 22 החלפתי את הקמח והסוכר הלבן בקמח מלא וסוכר חום וזה ההתחלה בשבילי מה עוד כדאי לעשות?

נועה לא בגלל האבא שלך הסוכרתי, אלא, כל אדם צריך לעשות רק שני דברים : תזונה בריאה, ופעילות גופנית בריאה - אבל צריך לדעת מה? ואיך? עייני בספרי :מדריך "סגנון חיים בריא" , כרכים 1 ,2 ו-3 .

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי