הרצאה בים המלח

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

29/08/2010 | 10:33 | מאת: דנה

שמעתי את פרפ קידר אני מודה לו על האסכולה המהפכנית הנל רכשתי את ספריו אך בכל זאת קשה להפנים את הנאצר בהתחלה ולכן אני מבקשת ממנו לתת הצעות ראשוניות לכל מי שרוצה להתחיל כבר מחר עד שיגמור לקרוא ולהבין את הנאמר בספריו הכותבת היא מורה למדעים מנוסה מאד בדיאטות ותוספי מזון.

דנה אנא, א. עייני בכרך 1, (פעילות גופנית) בעמודים 30 ,34-35 , וצעדי (רקדי) 4 צעדים קדימה ן-4 צעדים אחורה, בקצב שתחושי "לא קל/לא קשה" , תוך כדי שירה , בבית, -ב.עייני בכרך 2. (תזונה בריאה) בעמוד הראשון "הגה התזונה הבריאה",והיות ואת מורה למדעים ,ועייני בעמודים 20-24 ותכיני לך ארוחה אחת לדוגמה שיהיה בה : מנה אחת :ירקות+פירות+חלבונים (לפי בחירתך) + פחמימות (לפי בחירתך) , ".,הנה לפניך "הצעה ראשונית ואת כבר בדרך לחיים בריאים. בעמודים הראשונים - הסברתי את השיטה, ובהמשך - הסברתי את הפעולה. בהצלחה

14/02/2011 | 13:25 | מאת: רותי

פרופסור נכבד, במקום לנסות למכור את ספרך ע"י מתן המלצותיך לקריאה בו, מומלץ ביותר שתענה עניינית לשאלות הגולשים אשר אתה נוהג להתחמק מלענות לשאלותיהם. יש, כידוע, דוגמאות רבות לכך בשבועות ובחודשים שחלפו. בכבוד רב. רותי

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי