בריא? בפיקוח?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

09/04/2010 | 21:42 | מאת: אלישבע

פ.נ. איך מתיישבת גישתך, הפוסלת מזונות מתועשים, עם התייחסותך ללבן, לבניה, אשל, חלב, קפה, בשר וגבינה לבנה - כולם מתועשים - כמזונות בריאים? ושאלה נוספת: האם גבינה צהובה איננה בפיקוח משרד הבריאות, בעוד גבינות לבנות, לבן, אשל, לבניה וחלב כן בפיקוחו? אבקש הבהרותיך. בכבוד רב, אלישבע

אלישבע איך מתיישבת גישתך, הפוסלת מזונות מתועשים, עם התייחסותך ללבן, לבניה, אשל, חלב, קפה, בשר וגבינה לבנה - כולם מתועשים - כמזונות בריאים? ת.אין בהם חומרי צבע,טעם,חומר משמר וכיו"ב. ושאלה נוספת: האם גבינה צהובה איננה בפיקוח משרד הבריאות, בעוד גבינות לבנות, לבן, אשל, לבניה וחלב כן בפיקוחו? ת.כל מוצרי מזון - בפיקוח, גם עוגות, סוכריות, שוקולד, שמנת מתוקה, ומטוגנים למיניהם, סוכר וכיו"ב. בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי